Home » Dit was de secret mission van “geheime bewoner Kristof”

Dit was de secret mission van “geheime bewoner Kristof”

Door BigBrotherNederland

De middag en avond verloopt rustig in het Big Brother huis. Na de komst van Salar en Newal zien we Dimitri en Kitty koken. Dimitri wil graag kookles van haar. Verder wordt er gedoucht, geïmproviseerde twister gespeeld en worden de drinkflesjes gedecoreerd. Verder is er niet veel te melden, de bewoners hebben gegeten en doen wederom een spelletje.

Dan kijken we maar even naar de Big Brother uitzending van vandaag. Gisteren tijdens de start op tv werd duidelijk dat Kristof een geheime bewoner was met een secret mission. Inmiddels weten we dat Kristof al in het huis is maar niet wat zijn missie precies was… Big Brother spreekt Kristof toe in de dagboekkamer. De andere bewoners hebben geld verdiend met een allereerste “hunger game”. En jij bent diegene die met dit bedrag mag gaan shoppen. Je koopt je spullen in de Big Brother mini mall. Denk dadelijk goed na wat je koopt. Om de geheime ingang van de winkel te openen moet je dadelijk volledig door de rode gang heen. En in de keuken vind je dan maskers aan de muur. Je wrijft drie keer van boven naar beneden over de hoorns van het meest rechtse masker. Als je dat goed doet gaat de geheime ingang open. Die wijst zich vanzelf. De opdracht is geslaagd zodra jij de mini mall binnen gekomen bent. Als de deuren van de dagboekkamer open gaan dan start jouw secret mission. Kristof gaat de dagboekkamer uit en doet wat Big Brother hem heeft opgedragen. Hij doet dit zo zachtjes mogelijk omdat de rest van de groep dan nog slaapt. Zodra hij over de hoorns van het masker gewreven heeft gaat er bij de keukentafel in de hoek een deurtje open. Kristof stapt hierin en komt uiteindelijk in de mini mall uit. Wow ziek stamelt Kristof. Daar leest hij het kaartje waarop staat dat hij zijn secret mission behaald heeft. Hier doen jullie vanaf nu de aanvullende boodschappen leest hij verder voor. Aan de kassa zie je hoeveel geld er verdiend is na de hunger games van deze week. Voor het behalen van jouw secret mission komt er nog 15 euro bij. Doe deze nu in de “money money box”. Je mag nu boodschappen doen, alles is verdeeld over basis, medium en luxe producten. Je mag het naar eigen wens uitgeven. Als Kristof klaar is mag hij de mini mall weer verlaten door het luik en wordt er geopperd dat hij een ontbijt kan maken voor zijn mede bewoners. Kristof gaat ermee aan de gang. Daarna gaat hij terug naar de woonkamer, hij komt daar Nouchine tegen. En uiteindelijk de rest van de bewoners. Kristof staat ondertussen een ontbijtje te maken.

Niet veel later komt er nog een jackpot challenge die de bewoners eerder gespeeld hebben. Waar sportieve kleding voor nodig is, deze liggen klaar in de voorraadkamer. In de grote gameroom moet een opdracht gedaan worden. Big Brother legt het uit. In deze challenge strijden jullie voor het geld wat de winnaar mee naar huis neemt. Jullie kunnen 4200 euro verdienen. Dit spel wordt gespeeld in vier duo’s. Een van jullie speelt dus niet mee. Jullie bepalen zelf wie, jullie hebben 10 ballen met verschillende kleuren. Elke kleur staat voor een bedrag. Je plaatst eerst de blauwe, dan de roze en dan de gele. Alle ballen die na 6o minuten op het oog liggen, zijn geld waard voor de jackpot. Zorg dat je niet valt want dan moet je overnieuw beginnen benadrukt Big Brother. Daarna vraagt hij wie er niet mee speelt. Kitty wil zichzelf opofferen maar wil dan het volgende spel wel mee doen. Uiteindelijk hebben de bewoners 1800 euro verdiend. Daarna zien we nog wat kleine gebeurtenissen en leuke dingen uit het huis welke we niet mee hebben gemaakt omdat er toen nog geen livestream online was. Op het einde zien we Salar en Nawel in het datacenter zitten, maar zij zijn inmiddels ook al in het Big Brother huis gearriveerd

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Ook interessant:

1 Reactie

yvonne 4 januari 2022 - 20:38

lekker bezich die krisstof ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page