Sercan is emotioneel, hij heeft er moeite mee dat hij genomineerd is

Sercan is emotioneel, hij heeft er moeite mee dat hij genomineerd is

Gisteren hebben Sercan en Kristrof te horen gekregen dat ze genomineerd zijn. Dit hebben Nawel en Salar moeten doen, ze kregen hier de opdracht voor van Big Brother toen zij in het datacenter zaten. Salar en Nawel hebben dit nog niet vertelt aan de rest van de groep, waarschijnlijk omdat dit hen opgedragen is…

Inmiddels is er een nieuwe dag gestart in Big Brother. Na het ontbijt is er een yoga sessie onder leiding van Vera. En daarna gaat de groep buiten sporten. Genomineerde Sercan heeft het er moeilijk mee, Kitty merkt dit en gaat het gesprek met hem aan. Sercan wil zich ook aansluiten bij zijn sportende mede bewoners maar Kitty die aan het opruimen is in de keuken roept hem bij zich. Gaat ie vraagt Kitty. Mwha antwoordt Sercan en Kitty vraagt of hij het wel zeker weet. Kom eens hier voegt ze eraan toe. Weet je het zeker, ik zie het aan je kop van niet en geeft hem een knuffel. Moeilijk he vraagt ze. Sercan slikt en zegt hoorbaar emotioneel dat het k*t is. Dat snap ik zegt Kitty maar je mag je k*t voelen. Het is gewoon omdat je van niks weet  en waarom zegt Sercan dan. Dat is het ook maar dat er hier een conflictje is geweest heeft hier niks mee te maken benadrukt Kitty. Ik weet het niet zegt Sercan dan. Maar Kitty gelooft dat niet. En wat ik gisterenavond zei dat klopt he, je weet wat ik in je oor gefluisterd heb. En dat is echt zo! We hebben conflicten gehad maar ik heb geen hekel aan je lieverd, echt niet. De twee geven elkaar nog een keer een knuffel. Een hele boel komt ook voort vanuit vermoeidheid gaat Kitty verder. Ik bedoel de dingen niet verkeerd, als je nog eens wilt gaan zitten dan kan dat he. Ik denk dat ik gewoon nog even op bed ga liggen zucht Sercan. Doe dat antwoordt Kitty, maar ga niet slapen he. Twijfel niet aan jezelf. Dat gebeurd gewoon automatisch zegt Sercan. Hij gaat vervolgens even op bed liggen maar uiteindelijk besluit hij toch maar mee te sporten met de rest.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 3.8]
Er zijn 22 reacties op dit artikel
 1. Johan at 10:11

  ik wordt niet goed van Kitty ze verteld iedereen het zelfde dat, e niks meent en komt door moeheid. wat een gezeur van dat mens. het is ik ik ik en zo gaat zij iedereen bij langs

 2. Cisca at 11:25

  Ze zijn net begonnen dus ik zou eerst de mensen er uit stemmen die ik niet mag. Maar die twee die nu moesten stemmen weten nog niet hoe de mensen zijn. Waar ze nu op gestemd hebben mag ik wel. Kitty zou mijn keus zijn. Om nu al “tactisch “te stemmen is nog een beetje te vroeg.

  • Katrien at 12:47

   Ik dènk dat er gezegd is: Jullie hoeven deze week niet te nomineren”.
   Natuurlijk dachten ze toen dat er dus niet genomineerd werd en dat er niemand uit hoefde, maar dat was hun eigen conclusie, dat heeft BB niet gezegd…

 3. Johan at 12:16

  ik zit naar de lifestream te kijken en Vera krijgt een massage. ze is de meest spontane en lieve en oprechte meid. sociaal en echt en nog de knapste ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *