Home » Tyron gaat het gesprek met Ashley aan over de vorming van groepjes in het huis

Tyron gaat het gesprek met Ashley aan over de vorming van groepjes in het huis

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben Ashley en Tyron een gesprek  gehad net voordat de bewoners de ingrediënten voor het valentijn diner kregen. Eerder liet Tyron al weten dat hij wilde praten omdat hij de sfeer vern**kt vindt. Dat is niet gebeurt. Wat wel gebeurt is is dat Tyron het gesprek met Ashley aanging over de groepjes die er in het huis zouden zijn.

Ashley legt uit dat Randy beslissingen gemaakt heeft waarin hij een voorkeur heeft. Dat heb ik ook tegen hem gezegd. Mag nog steeds maar je creert daar wel… Tyron vindt dat dat al was gecureerd, jullie noemende jezelf de golden four en gingen je afzonderen van de groep. Nee zegt Ashley, dat begon met Karen, Tom en ik. Gewoon het lachen met het groepje hier, daar zaten ook anderen omheen. I know zegt Tyron maar zo kwam dat wel over dat jullie met zijn vieren weg gingen van de groep. Het leek alsof jullie het met vieren leuk hadden, wat prima is. Maar het leek alsof jullie je afzonderen waarbij er allerlei speculaties waren. Jij zegt dat je persoonlijk en spel kan scheiden maar ik vind dat je dat niet kan. Je gaat nadat je genomineerd bent vissen door wie en dat soort dingen. Nee zegt Ashley, hoe kom je daarbij? Dat is mij verteld laat Tyron weten. Ashley ontkent dat en benadrukt dat als ze dat zou willen dat haar keuze is. Maar dat heb ik niet gedaan. Dat is dan wel persoonlijk merkt Tyron, dat wordt wel gezegd. Ik wist al wie er op mij gestemd zou hebben legt Ashley uit doelend op de vorige nominatie. Ik maak mijn conclusie, dat betekent niet dat ik erom gevraagd heb. Maar al zou ik dat willen is dat mijn keuze. Tuurlijk zegt Tyron maar dat is wat er naar voren komt, iedereen ging het vragen.

Ashley vertelt daarna over het gesprek met Doriana. Het was volgens haar een gewone vraag. Wat heb ik wat een ander niet heeft dat je mij er zo graag uit wil. Ik was gewoon nieuwsgierig. Als je er telkens op staat ben je toch wel benieuwd.  Ik weet het al maar het punt is gewoon die twee kampen, in het begin is het leuk, dan komt er frictie en dan kom je weer bij elkaar. Maar in het begin was je ook erg met de jongens en zagen wij elkaar ook wel en dan weer niet. En dat hebben wij ook altijd gedaan. Tyron benadrukt dat het door de groep anders werd gezien als de golden four. Dat werd niet goed opgevangen. En dan maak jij ervan dat de keuzes gemaakt heeft om de groep te splitsen door bepaalde keuzes. Ik niet antwoordt Ashley, iedereen die hier zit. Voor de power of nomination waren er al groepen merkt Tyron op. Dat had ik niet zo in de gaten geeft Ashley toe. Dat was voor iedereen overduidelijk zegt Tyron. Ashley legt dat ze deze week echt verandering opmerkte. Maar dat golden four was benoemd omdat Glenn erbij kwam. Dat was geen spel technisch ding, gewoon omdat we het leuk hebben. Dat is dus gecureerd door jullie vier tegenover de groep zegt Tyron. Ik geloof dat er geen kwaad in zit maar zo kwam het wel over. Voor ons is het ook dat we merken dat jullie vier naar elkaar toe trekken zegt Ashley dan. Dat klopt geeft Tyron toe. Maar we zonderen elkaar niet af, dat is pas halverwege deze week geweest. Iedereen heeft zijn eigen inzicht merkt Ashley op. Maar iedereen heeft zijn eigen gevoelens en kijk. Dat is deze week heel veel gebeurd antwoordt Tyron. De speculaties. Dan krijg je gewoon onderling dat soort dingen. Dat wilde ik nu dus recht breien. Zo ben ik niet met bondjes en praten en bla, bla, bla. De twee praten nog lang door en Tyron wilde dit graag even bespreken. Ik wilde het voor de groep doen maar dat is door Doriana al gedaan. Ashley vindt het sterk van hem. Eerder zijn we er ook goed uitgekomen. De twee geven elkaar een knuffel. We gaan er wat van maken eindigt Ashley.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Agnes schepers 17 februari 2024 - 09:10

Da heeft u zelf gedaan Tyron ge zult er voor boete

Beantwoord
Elly 17 februari 2024 - 09:14

Dat zijn volwassen gesprekken, die hoor ik graag, alles beter dan die kinderachtige gesprekken en opstokerij van Doriana en Rohani ….want als er twee de boel verzieken op n manier die niets met t spel te maken hebben zijn het die twee wel, ze kunnen beter hun handjes eens laten wapperen I.p.v. hun mondjes

Beantwoord
Jannie de Klein 17 februari 2024 - 09:31

Heel goed van Tyron.

Beantwoord
Adri 17 februari 2024 - 09:43

Tyron: Dat is toch die knul die iemand dagenlang kan negeren? Die moet niet zeuren en praten voor iedereen omdat hij iets gehoord heeft! Ze zien de bui al hangen, mocht Ashley blijven. Ze zijn gewoon bang!!

Beantwoord
Hans S 17 februari 2024 - 10:42

Ik kijk veel live stream en de bewoners waren een leuk spel aan het doen Ashley kwam binnen en ze had meteen weer commentaar op van alles en nog wat.
Van mij mag ze er vanavond uit ik denk dat Ashley de kinderen mis.

Beantwoord
Alex 17 februari 2024 - 12:22

Er gebeurt blijkbaar niets, er wordt alleen nog maar gepraat.

Beantwoord
Gerard 17 februari 2024 - 14:21

Kijk eens aan een goed gesprek tussen twee volwassenen mensen zo kan het ook.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page